top of page
Stacks of Windows

PONUDA PROFILA

Svejedno je za koji od navedenih profila se odlučite, nećete pogrešiti. SN Windows PVC prozori su odličnog kvaliteta i poseduju zavidne karakteristike. Njihova efikasnost se naročito raspoznaje u energetskom smislu. Naša PVC stolarija, izuzetno dobro dihtuje, zimi će vam dom biti topliji, leti ćete imati smanjenu potrebu za hlađenjem prostora klima uređajima. Vremenom će Vam stizati manji računi za struju i vaš uloženi novac u PVC prozore će Vam se polako vraćati.

REHAU

Preporuka proizvođača

PVC stolarija REHAU je vodeći svetski brend i sinonim za kvalitet. Poznat je po vrhunskom dizajnu i najboljoj energetskoj efikasnosti. Ekološki svesni ljudi se najradije odlučuju za PVC prozore ovog Nemačkog proizvođača. U ponudi su: Economic, Synego i Geneo.

Odabirom bilo kog od gore navedenih modela dobijate Gratis Low-e (niskoemisiono) staklo.

GARANCIJA:

-10 GODINA NA PROFIL

- 5 GODINA NA OKOV

- 5 GODINA NA STAKLO (na nepropusnost vazduha između stakala)

GEALAN

Zlatna sredina

Prozori iz GEALAN višekomornih profila osiguravaju zadržavanje toplote u prostoru dok ne dozvoljavaju ulazak buke. Pružaju zaštitu i sigurnost te neponovljivu atmosferu stanovanja.

GARANCIJA:

-10 GODINA NA PROFIL

- 2 GODINA NA OKOV

- 2 GODINA NA STAKLO (na nepropusnost vazduha između stakala)

TERAPLAST

Eko varijanta

Izrada savremenih PVC prozora počela je s prozorima koji su imali dve ili tri komore. Trenutni standard u građevinarstvu predstavlja pvc stolarija sa dvoslojnim staklom, profil 4 do 6 komora sa ugradnom dubinom od najmanje 60 mm. PVC stolarija od TERAPLAST profila 70mm, zadovoljava sve kriterijume i standarde u modernom građevinarstvu bez obzira na svoju povoljnu cenu.

GARANCIJA:

-10 GODINA NA PROFIL

- 2 GODINA NA OKOV

- 2 GODINA NA STAKLO (na nepropusnost vazduha između stakala)

bottom of page