top of page

KOMARNICI

Komarnici su neophodni dodatak u svakom savremenom domu. U njihovom učinku uživamo svakog proleća i leta. Postoji više vrsta komarnika, pa ako ste u dilemi kako da odaberete onaj koji ispunjava sve vaše potrebe, pogledajte i pročitajte sve o modelima komarnika iz naše ponude i pronađite odgovarajući za vašu pvc stolariju.

rolo komarnici

Rolo Komarnici

Za prozore

Rolo komarnik je napravljen od plastificiranog aluminijuma koji se odlikuje postojanošću i izdrzljivošću. Idealno su rešenje za svaki prostor bio to stan ili kuća, kako bi se zaštitili od komaraca i raznih insekata.
Rolo komarnici se mogu montirati na prozore, vrata i krovne prozore. Izrađujemo ih u svim dimenzijama zavisno od veličine otvora.

Mrežica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uslove i godine ekspotacije. Za ovaj komarnik se dobija garancija od 2 godine na izdrzljivost mreže.

plisse komarnik

Plisse Komarnici

Za balkonska vrata

Mreža je plisirana i ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom. To je jedina plisirana mreža na tržistu čije se ivice ne lome prilikom izlaganja suncu i koja se ne razlaže od vlage. Ojačana nitima velike izdržljivosti, mreža je otporna na udare vetra kao i na svakodnevno korišcenje. Mreža je dostupna u sivoj boji. Za ovaj komarnik se dobija garancija od 2 godine na izdržljivost mreže. Rad komarnika se ne zasniva na povratnom mehanizmu (opruga), tako da ga je lako otvarati i zatvarati. Moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju. Plisse komarnici su idealni i preporučujemo pogotovo za balkonska vrata.

bottom of page