top of page

Korisni tekstovi i ostale informacije

ZAŠTO REHAU?

Zato što izborom kvalitetne PVC stolarije, odnosno PVC prozora Rehau, manje energije ćete trošiti na grejanje, imaćete dobru zvučnu izolaciju i dugo vremena nećete morati da razmišljate o zameni vrata i prozora. Sa izborom naše PVC stolarije, za svoj dom ili radni prostor, izabrali ste i bitnu stavku za svoje zdravlje, jer jedino kvalitetna Rehau stolarija sa niskoemisionim, SolarGuard staklima može da izoluje štetne UV zrake u danima visokih temperatura i takođe pomaže u održavanju optimalne temperature u Vašem okruženju.

Izbor stakla je sledeća bitna stavka u samom kvalitetu stolarije. Danas je na našem tržištu dostupno nekoliko vrsta stakala, od običnih termoizolacionih pa sve do niskoemisionih (low-e) stakala, punjenih argonom, koja pružaju neverovatnu toplotnu izolaciju. Na našim PVC prozorima su ugrađena dvoslojna niskoemisiona/argon ili troslojna niskoemisiona/SolarGuard/argon stakla u zavisnosti od toga da li ćete se opredeliti za profil sa 5 ili 6 komora (Synego).

Nadamo se da smo Vam sa nekim podacima (i malo Vaše dobre volje za saznanjem novih informacija) pomogli da odlučite i izaberete veoma kvalitetnu PVC stolariju Rehau, koja će da Vas verno služi dug niz godina.

IZABERITE KVALITET - REHAU

Naši PVC prozori su mnogo više od elemenata spajanja unutrašnjosti i spoljašnjosti. Oni su otvoreni za svetlost i pogled, ali su istovremeno i prepreka sa aspekta zvučne izolacije i zaptivanja od udara kiše i nude efikasnu UV zaštitu. Sistem koji koristimo, PVC stolarija REHAU, je u svim tim disciplinama uzor. On povezuje skladan izgled i najmoderniju toplotnu izolaciju, efikasnost i bezbednost, funkcionalnost i dugovečnost. Postojan je u zaštiti životne sredine i uštedi energije, posebno ekološki prihvatljiv i ekonomičan zbog izvanrednih izolacionih svojstava. Zbog toga je sistem koji mi koristimo u svakom pogledu inteligentno rešenje.

REHAU JE PREPORUKA MNOGIH…

PVC prozori - Rehau SYNEGO

U poređenju sa najčešćom (jeftinijom) PVC stolarijom na tržištu u Beogradu, prozori SYNEGO pružaju u nekim slučajevima i više od 50% bolju toplotnu izolaciju i zato su novi SYNEGO prozori idealni za uštedu.

Odlična PVC stolarija, ukoliko želite više od obične adaptacije stambenog prostora i optimalno rešenje za visoku energetsku efikasnost, ovo je pravi profil za vas. Sirovine od kojih se proizvodi PVC profil Synego obezbeđuju dugotrajnost i izdržljivost profila u svim meteorološkim uslovima. Lako je za održavanje i ima visok sjaj zahvaljujući revolucionarnoj HDF formuli obrade površine profila. Odgovorni doprinos zaštiti životne sredine. Uz povoljne cene, Profil Synego 80mm, 3 diht gume (krilo 6 komora, štok 7 komora) napravljen je od recikliranog materijala, tako da vaš prozor bude prepoznat kao ekološki.

Profil Synego je izuzetno stabilan, jer je izrađen od high-tech materijala RAU-FIPRO. PVC profil od 80mm je pouzdan, jer se proizvodi od probranih sirovina nemačkog porekla koje garantuju odličan kvalitet. Prilagođen je okretno nagibnom otvaranju, kao i svim drugim vidovima otvaranja vrata i prozora. Moderni PVC prozori napravljeni od REHAU profila sigurno su pametna investicija u budućnost.

Cenovnik PVC stolarije REHAU - model SYNEGO

PVC stolariju možete pogledati na lokaciji:
Beograd, Voždovac, Ulica Husova br.6 (nedaleko od Dušanovačke pijace).

Kontakt telefoni - firma: SN - Windows, Beograd.
Fiksni telefon - 011 411 2136, mobilni telefoni: 065 3308 994, 065 545 0705, 065 545 0707
email - snwnemanja@gmail.com

STAKLO ZA PVC STOLARIJU - NISKOEMISIONO/ARGON LOW-E

Pri odabiru dobre PVC stolarije kojom želite postići uštedu na potrošnji energije i time uštedeti novac, najveću ulogu u tome imaće staklo koje izaberete. Svaki PVC prozor sastoji se iz profila i stakla, te gotovo na svakom prozoru najveću površinu zauzima upravo staklo koje samim time i najviše utiče na zaštitu od hladnoće ili toplote. Danas su standardna IZO stakla sa dvostrukim ostakljenjem 4 mm i razmakom od 16 mm, čime se dobija ukupna dubina stakla od 24 mm (4-16-4 mm). Takvo staklo ima koeficijent prolaznosti topline Ug > 2,8 W/m²K, što znači da na 1 m² površine stakla gubimo 2,8 W energije u 1 satu ako je razlika između spoljne i unutrašnje temperature jedan stepen C. Kako bi se taj gubitak energije smanjio, sve su češće u upotrebi bolja stakla veće izolacione moći. Tako je neophodno na svaki prozor ugraditi staklo koje s unutrašnje strane ima niskoemisioni premaz, takozvano LOW-E staklo. LOW-E stakla na sebi imaju poseban zaštitni sloj koji omogućava zadržavanje dela topline unutar prostorije i na taj način smanjuju toplotne gubitke. Takva stakla imaju koeficijent prolaza toplote Ug > 1,3 W/m²K što je bolje nego obična IZO stakla koja smo prethodno naveli. Samim time zaključujemo da se ugradnjom LOW-E stakala već za dvostruko poboljšavaju izolacijska svojstva i omogućuje da kroz takve prozore uštedimo dvostruko više energije za grejanje ili hlađenje. Pojavom svesti o energetskoj efikasnosti i uštedama na energiji, sve se više počinju ugrađivati i koristiti troslojna stakla koja imaju još bolja izolaciona svojstva čiji Ug faktori padaju i do Ug > 1,1 W/m²K (Rehau Synego), čime se čak tri puta više štedi. Za ove izuzetne karakteristike zaslužan je takođe i argon – plemeniti gas kojim je ispunjen prostor između stakala.

ODRŽAVANJE PVC STOLARIJE

Najveća prednost PVC stolarije je njena ekološka vrednost, a ako se pravilno zaštiti veoma je dugotrajna. Mana drvene stolarije je ta što sunčeva svetlost uništava površinu drveta, što dovodi do promene boje i pukotina te zahteva redovno i često održavanje. PVC stolarija je veoma lak i zahvalan materijal za održavanje. PVC je otporan na vlagu. PVC stolarija se održava tako što se opere deterdžentom za sudove, obriše i to je sve.

PVC PROZORI SA ROLETNAMA 
ROLETNE PVC/ALU

CENA – 55e m2 (najmanja o/m je kvadrat)

Svestran sistem roletni za starogradnju i novogradnju. Bilo da planirate novogradnju ili sanaciju u starogradnji, Comfort-Design Plus ispuniće sve zahteve u odnosu na zaštitu od sunca, neželjenih pogleda i insekata, kao i protivprovalnu zaštitu. Primena kutija roletni dimenziji 200 mm x 200 mm univerzal se, zbog svoje kompaktne konstrukcije, preporučuje za sanaciju u starogradnji, dok je kutija dimenzije 245 mm, zbog svoje velike zapremine, namenjena višim elementima prozora i vrata preko 2,50 m visine. Opciono sa revizionim poklopcem koji se otvara na dole po izboru pogon roletne sa gurtnom ili elektromotorom.

PVC PROZORI SA ROLETNOM – ALU SPOLJNE ROLETNE

Može se reći da su u novije doba roletne najprihvatljiviji i najpraktičniji zasenjivači prostorija. Montiraju se sa spoljne strane PVC stolarije, PVC prozora i vrata, a mogu biti aluminijumske ili plastične. Aluminijumske roletne mogu imati i fiksne vođice od istog materijala, što ih čini potpuno aluminijumskim. Kod njih ne postoji mogućnost izbacivanja vođica, koje su obavezno sve fiksirane i plastificirane, a mogu biti i u boji roletni. Kod plastičnih roletni cena je nešto niža u odnosu na aluminijumske, ali nisu preporučljive za velike otvore, naročito ukoliko su na takvom mestu da su često na udaru vetra i sunčeve svetlosti. Cena je 65 EUR/m².

KOMARNICI

 

ROLO KOMARNICI

CENA – 35 EUR/m² (najmanja obračunska mera je kvadratni metar)

Rolokomarnik je napravljen od plastificiranog aluminijuma koji se odlikuje postojanošću i izdržljivošću. Idealan je za svaki prostor, bilo da je u pitanju stan ili kuća.

Rolokomarnici se montiraju na prozore. Izrađujemo ih u svim dimenzijama, zavisno od veličine otvora. Mrežica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uslove i godine eksploatacije. Za ovaj komarnik se dobija garancija od 2 godine na izdržljivost mreže.

​PLISSE KOMARNICI

CENA – 40e m2  (najmanja o/m je kvadrat)

Mreža je plisirana i ne oštećuje se svakodnevnom upotrebom. To je jedina plisirana mreža na tržištu čije se ivice ne lome prilikom izlaganja suncu i koja se ne razlaže od vlage. Ojačana nitima velike izdržljivosti, mreža je otporna na udare vetra kao i na svakodnevno korišćenje. Mreža je dostupna u sivoj boji. Za ovaj komarnik se dobija garancija od 2 godine na izdržljivost mreže. Lako se otvara i zatvara, a moguće je ostaviti ga otvorenog u bilo kom položaju. Plise komarnici su idealni i preporučujemo ih posebno za balkonska vrata.​

Najpovoljnija PVC stolarija, Akcijske cene. PVC Prozori, PVC vrata, Beograd. PVC profili od više vodećih svetskih brendova, Izrada po meri. Garancija 10 godina. ​

PVC stolarija, napravljena je od najboljih materijala u Beogradu. Ukoliko se odlučite za našu PVC stolariju i odaberete vrhunski profil, nećete pogrešiti. PVC prozori su odličnog kvaliteta i poseduju zavidne karakteristike.

Firma SN WINDOWS je osnovana sa ciljem da u oblasti PVC stolarije pruži svojim klijentima visoko profesionalnu uslugu, kvalitetnu montažu i brzu isporuku uz korišćenje najkvalitetnijih materijala. Zbog toga smo se odlučili da koristimo materijale od renomiranih svetskih proizvođača.

Naši principi

Odlikuje nas kombinacija poštovanja dogovora, profesionalne usluge, iskusnih i odgovornih majstora, korišćenje najkvalitetnijih materijala po najpovoljnijim cenama. SN WINDOWS postaje jedna od vodećih firmi na domaćem tržištu u oblasti PVC stolarije.

Hvala na poverenju

SN WINDOWS

Kontakt telefoni:

 • 011 411 2136

 • 065 3308 994

 • 065 545 0705

 • 065 545 0707

Opširniji cenovnik za PVC stolariju Rehau možete pogledati na stranici: Cenovnik PVC Stolarije.

PVC Stolarija REHAU

SN WINDOWS vam nudi: izradu po meri, kompletan kvalitetan proizvod, PVC prozore, roletne, komarnike, iskusne i odgovorne majstore, pismenu garanciju od 10 godina na profil, pet godina na okov i pet godina na staklo (tj. na nepropusnost vazduha između dva stakla).

PVC prozori - Rehau Ekonomik. Najbolja PVC stolarija. PVC stolarija REHAU, sigurna i isplativa investicija u budućnost Vaseg doma.

PVC Prozori REHAU - Kvalitet po Povoljnim Cenama

PVC prozori REHAU, PVC stolarija sa povoljnim cenama. PVC stolarija, izrada po meri - Beograd.

PETOKOMORNA PVC PROZORI REHAU - 70mm

REHAU 70mm - NAJTRAŽENIJI I NAJPRODAVANIJI PROFIL U 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023 GODINI... HVALA NA POVERENJU! 2024 REHAU ĆE I DALJE OSTATI PREPORUKA MNOGIH....

Karakteristike: PVC prozori Rehau Ekonomik - 70mm

 • Dubina ugradnje: 70 mm

 • Broj komora: 5 komora

 • Toplotna izolacija: Uf = 1,3 W/m²K

 • Zvučna izolacija: do Rw,P= 45 dB

 • Staklo: Termoizolaciono duplo staklo, 4x16x4, niskoemisiono/argon staklo

 • Čelik: Pocinkovani čelik debljine 1,5 mm koji daje posebnu čvrstinu prozorima

 • Stok: Petokomorna tehnologija, ugradne dubine od 70 mm koja daje poboljšanu toplotnu izolaciju

 • Krilo: Ravno krilo debljine 70 mm za dodatno povećanje toplotne izolacije i za poboljšanje zaptivenosti protiv udara kiše i vetra.

Firma SN WINDOWS - 011/4112136, mobilni telefoni: 0655450707, VIBER 062232475, Beograd.

Za PVC stolariju (PVC prozori i PVC vrata), formiran je konkretan cenovnik. Trenutno su na akciji PVC prozori - REHAU EKONOMIK. Dole u prilogu možete pogledati CENOVNIK PVC stolarije na akciji.

3/3


CENOVNIK PVC STOLARIJE​

ISKUSTVA KUPACA PVC PROZORA i PVC VRATA:

"PVC stolarija ima i dobar vid zvučne izolacije, jer s obzirom da živim u glavnoj ulici to dobro znam. Jedino ako otvorim ili kipujem prozor, tada mogu čuti buku. Takođe je važno zimi, jer se sam okvir ne znoji, što je slučaj kod aluminijumske koja nije presvučena plastikom. Održavanje je lako a i ekonomično, jer na primer ne moraš prefarbati svakih godinu dana iste, kako bi imala dobru i svežu boju i zaštitu što je slučaj kod drvene. U svakom slučaju, glas ZA, PVC prozore Rehau ali i preporuka da dobro ispitate ponude na tržištu. Zna tu da bude i velikih surogata po nižoj ceni..."

"Ja mislim da je stavljanje PVC stolarije najbolja stvar koju smo uradili. Lako se održava (bila sam šokirana kako se lepo brišu prozori samo vlažnom krpom), super dihtuje, to nam je bilo jako važno jer smo i mi imali uzasno staru drvenu stolariju. Mi smo stavili tri termo stakla (valjda se to tako zovu) koja su malo skuplja, ali se ne mogu zamagliti onako između stakala i nema kondenzacije... E sad, koliko sam ja to stručno objasnila..."

"Jesenas smo renovirali kompletan stan u Zemunu tako da smo stavili i nove PVC prozore. Ja sam oduševljena, lako se održavaju, stakla su topla, kad duva (a košava često duva kod nas) zavesa se ne pomera, NEMA BUKE! Ono što bih preporučila, jeste da je malo skuplja varijanta ali zaista vredi, jeste da stavite tzv. komarnik na prozore. Spusta se kao roletna, ne vidi se u okviru kutije, a puno znači. Prozori su otvoreni, a nema straha od bubica, ptica i sl."

"Mi smo se uselili u nov stan na Novom Beogradu sa PVC stolarijom - REHAU. Stoji sve što je već rečeno: dobro se briše, toplo, ne duva, odlična zvučna izolacija (jedva se čuje da grmi). Mi smo, konkretno, zimus imali problem, ali to je zbog stana, a ne zbog stolarije. Stan je nov, tako da nije dobro osušen... Sada je sve OK - uživamo!"

"Samo da zaokružim priču ako nekome bude bilo od koristi. Posle puno vaganja i pregršt informacija na forumu o PVC stolariji, poslušali smo neke poznanike pa smo odlučili da to bude PVC stolarija - Rehau. Prezadovoljni smo, sve je urađeno kako smo se dogovorili, čisto, pedantno i precizno. Razlika u ceni između nekih drugih opcija PVC prozora je bila isuviše mala za ovakav vid investicije tako da nijedan drugi PVC nije ni došao u obzir, jedino smo se dvoumili da li PVC stolarija Veka, ili Rehau. Vrata terase su skoro potpuno u staklu, umesto jednog velikog starog prozora sada je jedan dvokrilni i praktičniji prozor, a drugi je klasičan sa komarnikom. Sve je sa termo-prekidom, argon staklima i alu/pvc-roletnama. Dobili smo barem 30% više u toploti i divan pogled na terasu i četinare."
 

"Iako nemam ama baš nikakav lični interes da reklamiram, nemam ni trunku dileme - nisam se pokajao. Posle velikih (opšte poznatih) nevolja sa starom, drvenom, ručno rađenom stolarijom, ovo sada je pravi odmor. Nije vredelo ni redovno održavanje, farbanje, zamena gita na staklima, kasnije lepljenje dihtunga na sva prozorska i vratna krila - vremenom se prosto rasušila i nije više mogla da zadrži ni buku, ni temperaturu niti prašinu. I evo, posle pet godina korišćenja mogu samo da potvrdim - taj komfor ne može da se poredi, po sva tri navedena kriterijuma, a dodaću još i lako održavanje. Tu ne mislim samo na čišćenje, jer povremeno (jednom godišnje) bi trebalo podmazati mehanizme, kao i eventualno dostelovati poneko krilo radi boljeg zatvaranja, što takođe nije nikakav problem jer postoje za to predviđeni elementi mehanizma. Što se boje tiče, moja je bela, osim PVC ulaznih vrata, koja su u boji tamnog hrasta i zaista izgledaju fenomenalno, kao i prvog dana. Ne slažem se da je PVC stolarija Rehau skupa varijanta jer, kao i u svemu, kvalitet mora da se plati, pogotovo ako se to radi jednom u životu. Ova stolarija nije bila jeftina, naročito ulazna vrata, ali mislim da se isplatilo, jer nije bila ni nešto preterano skupa u odnosu na npr. Al. U kući je osetno toplije, buka i prašina sa ulice su daleko manji, a što je najvažnije i žena kao da mi nekako veselija."

"Još priča naših zadovoljnih kupaca: Stigla nam je u dogovorenom roku čuvena nova REHAU PVC stolarija (Novi Beograd-Surčinska). PVC Prozore su ugradili za jedan dan. Sada svi PVC prozori mogu i da se otvaraju na kip što je mnogo praktičnije, u odnosu na stare prozore. Takođe, nova PVC stolarija ima lepše PVC/aluminijum roletne sa unutrašnje i spoljašnje strane. Ove roletne su od aluminijuma i imaju mnogo bolji mehanizam za podizanje/spuštanje, da bukvalno jednom rukom sve ide lagano. Kada je ugrađena PVC stolarija, nama je ostalo samo da zatvorimo rupe iznad prozora/vrata jer je stara stolarija bila viša, tj. roletne su bile veće u odnosu na ove nove. A bočno je bukvalno bila dovoljna samo pur pena jer su mere uzete fantastično, kao da su prozori oduvek bili tu. Sami smo popunili rupe iznad sa stiroporom, ogletovali, okrečili tako da je ispalo odlično. E sada što se tiče dihtovanja prozora… Mogu reći da se zaista oseti razlika. Nema više duvanja kroz roletne, spojeve prozora, ma fantastično. Nažalost, nova PVC stolarija REHAU nije nimalo jeftina, ali ako nam je ova stara trajala više od 20 godina, zašto ne bi i ova. I kada se pogleda na tako dugi rok, sigurno se isplati. Mnogo je lepša od stare, i daleko praktičnija jer nema farbanja svake godine. A da ne pominjem uštedu energije i tople zime. Ako ste u mogućnosti, nemojte da razmišljate..."

Naši PVC prozori su mnogo više od elemenata spajanja unutrašnjosti i spoljašnjosti. Sistem koji koristimo, PVC stolarija - REHAU, je u svim disciplinama uzor. Najbolji PVC prozori, izrada po meri - Beograd.

http://pvcstolarija-beograd.rs/
https://snwlndows.rs/

bottom of page